Bitmain breidt voor $500 miljoen verder uit in Amerika Leave a comment

Bitcoin mining-gigant Bitmain blijft maar uitbreiden: na de recentelijke uitbreiding van haar onderzoekscentrum in Israël en het vestigen van een nieuw kantoor in de Silicon Valley, heeft de meest waardevolle onderneming van de crypto-industrie nu als onderdeel van de uitbreiding naar de Amerikaanse markt een datacenter en mining-faciliteit met een prijskaartje van $500 miljoen in Texas aangekondigd. Dat valt op te maken uit een persbericht dat op 6 augustus gepubliceerd werd.

Het Chinese Bitmain, dat na de financieringsronde van begin juli wordt geschat op ongeveer $12 miljard, is naar verluidt ook van plan een Initial Public Offering (IPO) te lanceren in het buitenland.

Het nieuwe datacenter van Bitmain zal de voormalige Alcoa-smelterij in Rockdale, Texas overnemen. De bedoeling is dat de bouw en installatie voltooid zal zijn in het vierde kwartaal van 2018 en dat het centrum begin 2019 operationeel zal zijn.

Het persbericht meldt dat Bitmain in de eerste twee jaren 400 banen verwacht te genereren in Rockdale, Milam County, Texas. Bitmain noemt dit een investering van meer dan $500 miljoen, gedurende een eerste periode van zeven jaar, in de lokale, provinciale, en landelijke economieën. China wacht nog altijd op een bedankje van Trump.

Ondanks gemengde geluiden van zowel de Amerikaanse als Canadese autoriteiten met betrekking tot crypto-mining, zoeken meerdere bedrijven zoals Bitmain hun toevlucht tot beide landen, vanwege goedkopere elektriciteitskosten in nieuwe rechtsgebieden. Bitcoin heeft al mining-faciliteiten in zowel de VS als Canada.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter pagina.

The post Bitmain breidt voor $500 miljoen verder uit in Amerika appeared first on Crypto Insiders.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Utrecht, 1 september 2020

Hashmania.nl stopt!

Beste lezer,

Bedankt voor je bezoek aan onze webshop. Wij zijn momenteel gesloten en nemen geen nieuwe bestellingen meer aan.

Wij danken jullie hartelijk voor het vertrouwen.

Support vragen mbt tot miners die nog onder garantie zijn kunnen worden gestuurd aan support@hashmania.nl

Bedankt!

Groet,

Hashmania.nl

 

%d bloggers liken dit: