BitMEX huurt het duurste kantoor ter wereld in Hong Kong Leave a comment

De Hong Kong Economic Times bericht dat de cryptocurrency-exchange BitMEX sinds kort de duurste kantoorruimte ter wereld heeft afgehuurd, namelijk de 45e verdieping van het Cheung Kong Center. De huur bedraagt zo’n 267 euro per vierkante meter en is hiermee ruim negen keer zo duur als BitMEX’ vorige locatie. Met een totale oppervlakte van 1858 vierkante meter zal de huur uitkomen op een bedrag van 496.086 euro voor de hele termijn.

Expansie

Per de Hong Kong Economic Times laat BitMEX weten dat het de ruimte nodig heeft voor het realiseren van haar expansieplannen. Als een van de bewoners van Hong Kong’s duurste kantoorpand zal BitMEX buurman worden van zowel de Hong Kong Securities and Futures Commission en enkele multinationale financiële instellingen zoals Bank of America, Barclays, Bloomberg, Goldman Sachs en anderen.

Ondanks het feit dat Hong Kong over een van de prijzigste real-estate markten ter wereld beschikt heeft het meerdere bekende crypto en/of blockchain partijen weten aan te trekken. Hieronder bevindt zich onder andere  Block One, welke recent zo’n 1500 vierkante meter heeft afgehuurd in het Hong Kong Central Plaza.

Platform Onderhoud

De verhuizing van BitMEX komt tegelijkertijd met een BTC-prijsstijging van 4% en een downtime period van BitMEX in verband met gepland onderhoud.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter pagina.

Bron: Crypto Insiders.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Utrecht, 1 september 2020

Hashmania.nl stopt!

Beste lezer,

Bedankt voor je bezoek aan onze webshop. Wij zijn momenteel gesloten en nemen geen nieuwe bestellingen meer aan.

Wij danken jullie hartelijk voor het vertrouwen.

Support vragen mbt tot miners die nog onder garantie zijn kunnen worden gestuurd aan support@hashmania.nl

Bedankt!

Groet,

Hashmania.nl

 

%d bloggers liken dit: