ICO-Investeerder verplaatst miljoenen dollars aan Ethereum naar Bitfinex Leave a comment

Een anonieme investeerder, die meer dan 314.000 Ethereum (ETH) heeft verdiend aan de initial coin offering (ICO) van Ethereum, heeft deze week ongeveer 20.000 ETH ($5,5 miljoen) overgebracht van Genesis naar Bitfinex.

Deze overdracht werd als eerst opgemerkt door Zoe Dolan, een advocate uit Californië:

Dit is niet de eerste keer dat deze anonieme investeerder een groot bedrag aan Ether naar de cryptocurrency-exchange Bitfinex heeft verplaatst. In mei had hij of zij ook al 116.000 ETH, destijds ongeveer $65 miljoen waard, nu $21 miljoen, overgemaakt.

De 20.000 die zijn overgemaakt zijn onderdeel van een transactie waar het zelfs om 93.370 ETH (ongeveer $18 miljoen) gaat. De rest van deze transactie zit momenteel in een tijdelijk wallet en vindt hoogstwaarschijnlijk uiteindelijk ook zijn weg naar Bitfinex. De anonieme investeerder heeft in zijn of haar originele wallet nog meer dan 104.000 ETH, zo een $28 miljoen, over.

De koers van Ethereum is sinds mei met meer dan 50% gedaald. Sommige analisten, zoals Eric Wall, crypto-onderzoeker bij Cinnober, zeggen dat juist dit soort grote ICO-investeerders voor de dalende trend van Ethereum hebben gezorgd.

De koers van Ethereum is de afgelopen 24 uur met 2% gestegen naar ongeveer $280. Met een beurswaarde van bijna $30 miljard blijft Ethereum de op één na grootste cryptocurrency in de wereld.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter pagina.

Bron: Crypto Insiders.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Utrecht, 1 september 2020

Hashmania.nl stopt!

Beste lezer,

Bedankt voor je bezoek aan onze webshop. Wij zijn momenteel gesloten en nemen geen nieuwe bestellingen meer aan.

Wij danken jullie hartelijk voor het vertrouwen.

Support vragen mbt tot miners die nog onder garantie zijn kunnen worden gestuurd aan support@hashmania.nl

Bedankt!

Groet,

Hashmania.nl

 

%d bloggers liken dit: