Mede-oprichter Reddit Alexis Ohanian blijft bullish op Bitcoin Leave a comment

Alexis Ohanian, mede-oprichter van Reddit, blijft ondanks de volatiliteit van Bitcoin (BTC) bullish op cryptocurrencies. Dat zei hij in een interview met JP Mangalindan van Yahoo Finance dat plaatsvond in het Nasdaq Entrepreneurial Center.

Ohanian vertelde dat hij kennis maakte met de wereld van cryptocurrency dankzij zijn partner Garry Tan, met wie hij in 2011 de venture capital onderneming Initialized Capital oprichtte. Naast de traditionele financiële projecten waar Initialized Capital aan deelneemt, is Ohanian ook erg geïnteresseerd in cryptocurrencies en heeft hij ook geïnvesteerd in meerdere crypto-exchanges.

In het interview spreekt Ohanian zijn bezorgdheid uit over de economische crisissen van landen zoals Turkije en hoe die invloed hebben gehad op hun fiat-valuta’s. Hoe instabiel Bitcoin dan ook mag zijn, volgens Ohanian is Bitcoin eigenlijk stabieler dan dergelijke fiat-valuta’s. Gevraagd naar wat zijn vooruitzichten voor Bitcoin zijn, antwoordt hij het volgende:

Als een oppotmiddel. Het gaat echt de goede kant op en eigenlijk, als we kijken naar landen als Turkije; die een aanzienlijke economische crisis doormaken en waar mensen hun vertrouwen in de Turkse lira verliezen, zullen we zien dat geld omgezet wordt in Bitcoin. Want hoe onstabiel het ook mag wezen, eigenlijk is Bitcoin voor veel mensen veel stabieler dan hun nationale valuta. Maar op dit moment zijn we nog altijd in de vroegste, vroegste stadia en het gaat nog wel even duren voordat het een mainstream onderdeel van ons leven is.

Toen Mangalindan opmerkte dat de cryptocurrency-exchange Coinbase van Brian Armstrong vorig jaar dagelijks 50,000 nieuwe gebruikers verwelkomde, zei Ohanian dat die trend geruststellend is omdat het kennelijk niet uitmaakt waar de prijzen naartoe gaan:

Het feit dat meer en meer mensen accounts aanmaken, wijst erop dat er zeker meer adoptie plaatsvindt en hun uiteindelijke doel [van exchanges] is om een interface te zijn tussen mensen en hun fiat- en cryptogeld, en zij [exchanges] willen de meest gebruikersvriendelijke, vertrouwde en veilige manier zijn om dat te doen.

Een maand geleden gaf Alexis Ohanian nog aan nog altijd achter zijn eerdere voorspelling te staan dat de prijs van Ethereum (ETH) eind 2018 $1.500 zal bedragen. Bitcoin zou volgens hem dit jaar nog $20.000 waard kunnen worden.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter pagina.

Bron: Crypto Insiders.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Utrecht, 1 september 2020

Hashmania.nl stopt!

Beste lezer,

Bedankt voor je bezoek aan onze webshop. Wij zijn momenteel gesloten en nemen geen nieuwe bestellingen meer aan.

Wij danken jullie hartelijk voor het vertrouwen.

Support vragen mbt tot miners die nog onder garantie zijn kunnen worden gestuurd aan support@hashmania.nl

Bedankt!

Groet,

Hashmania.nl

 

%d bloggers liken dit: