Craig Wright: Bitcoin SV naar een terabyte aan blocks in twee jaar Leave a comment

Craig S. Wright, ook wel bekend als de man die beweert Satoshi Nakamoto, de originele bedenker van Bitcoin, te zijn, zegt in een bericht op Twitter dat Bitcoin Satoshi’s Vision (BSV) zal uitgroeien tot een terabyte (1000 gigabytes) aan blocks in twee jaar tijd.

Wright geeft verder niet aan hoe hij denkt dat dit werkelijkheid zal worden. Er is een grote vraag naar een groter transactievolume in de crypto-wereld en Bitcoin (BTC) heeft moeite om die vraag bij te houden.

Tijdens de hard fork op 15 november werd Bitcoin Cash (BCH) opgesplitst in Bitcoin Adjustable Blocksize Cap (ABC) en Bitcoin SV. Voorstanders van ABC willen graag grotendeels de oude broncode van Bitcoin Cash handhaven en meer dan alleen cryptocurrency-transacties op het platform uitvoeren door ook smart contracts te gaan ondersteunen zoals Ethereum dat doet. Wright heeft voor ogen Satoshi’s Vision (BSV) terug in lijn te brengen met de originele visie van Bitcoin en de coin puur een cryptocurrency te laten. Daarnaast is het idee om de block size te vergroten.

De eerste aanpassing van Bitcoin SV zou een viermaal vergroting van de block size zijn door deze naar 128mb te brengen. Momenteel draait BSV alleen op blocks die vele malen kleiner dan zelfs Bitcoin blocks. Dit komt doordat er nog maar een klein aantal transacties plaatsvinden. Wright is van plan dit te verhelpen door grote bedrijven naar BSV te trekken. Twee jaar klinkt echter wel als een erg kort tijdsbestek; het heeft Bitcoin tien jaar gekost om op haar huidige niveau te komen. 

Wright was tevens aanwezig tijdens de CoinGeek Week conferentie op 30 november in London. In een interview tijdens de conferentie liet Wright zich uit omtrent de strijd tegen Bitcoin ABC:

Ik ga Bitcoin ABC gebruiken om mijn tuin te bemesten.

Hoewel de oorlog tussen Bitcoin ABC en Bitcoin SV voorbij lijkt te zijn met als ABC als winnaar, is Wright alsnog overtuigd dat miljoenen mensen Bitcoin SV zullen gebruiken in de komend jaren.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter.

The post Craig Wright: Bitcoin SV naar een terabyte aan blocks in twee jaar appeared first on Crypto Insiders.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Utrecht, 1 september 2020

Hashmania.nl stopt!

Beste lezer,

Bedankt voor je bezoek aan onze webshop. Wij zijn momenteel gesloten en nemen geen nieuwe bestellingen meer aan.

Wij danken jullie hartelijk voor het vertrouwen.

Support vragen mbt tot miners die nog onder garantie zijn kunnen worden gestuurd aan support@hashmania.nl

Bedankt!

Groet,

Hashmania.nl

 

%d bloggers liken dit: