Ben Goertzel, CEO van SingularityNET, legt Joe Rogan blockchain-technologie uit Leave a comment

De CEO van SingularityNET, Ben Goertzel, was op dinsdag 4 december te gast in Joe Rogan’s podcast The Joe Rogan Experience (#1211). Voor wie niet bekend is met SingularityNET; de knappe koppen achter dit project werken aan een gedecentraliseerd protocol voor makers en gebruikers van AI (kunstmatige intelligentie). Makers en gebruikers kunnen AI met elkaar uitwisselen middels het protocol om individuele projecten op het platform te verbeteren. Het uiteindelijke doel is om SingularityNET, met alle AI-data op het platform, zelf te laten fungeren als autonoom AI-systeem. Holy shit. Eng? Wellicht. Interessant? Zeker!

Rogan en Goertzel bespreken in bijna tweeënhalf uur AI, decentralisatie en meer. Goertzel wordt ook gevraagd naar een korte uitleg van blockchain-technologie. Goertzel maakt de vergelijking met een Excel spreadsheet of database die gedecentraliseerd wordt beheerd. “Het is opgeslagen informatie die niet is opgeslagen op één plek”. De CEO geeft aan dat voor een blockchain geldt dat ook het beheer gedecentraliseerd is. Goertzel legt uit dat, als zowel de opslag als het beheer van een Excel sheet verdeeld is over 1000 locaties, dat je 500 van die locaties nodig hebt om de sheet te updaten. Hiermee bevat blockchain-technologie een democratisch stemsysteem.

Bekijk het fragment met Goertzel’s uitleg hieronder:

Heb je vanavond de tijd en ben je (terecht) nieuwsgierig naar de volledige podcast? Bekijk deze hieronder:

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter.

The post Ben Goertzel, CEO van SingularityNET, legt Joe Rogan blockchain-technologie uit appeared first on Crypto Insiders.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Utrecht, 1 september 2020

Hashmania.nl stopt!

Beste lezer,

Bedankt voor je bezoek aan onze webshop. Wij zijn momenteel gesloten en nemen geen nieuwe bestellingen meer aan.

Wij danken jullie hartelijk voor het vertrouwen.

Support vragen mbt tot miners die nog onder garantie zijn kunnen worden gestuurd aan support@hashmania.nl

Bedankt!

Groet,

Hashmania.nl

 

%d bloggers liken dit: