Crypto-investeerder Jim Breyer: “We zitten dicht bij een nucleaire winter met cryptocurrency” Leave a comment

Crypto-winter; een term die de laatste tijd steeds vaker opduikt in de crypto-wereld. Men heeft het dan over de huidige dip in de koersen van cryptocurrencies. Bitcoin (BTC) daalde de afgelopen weken met bijna 40% van ongeveer $6.300 naar het huidige (volatiele) niveau van ongeveer $3.900. Andere cryptocurrencies hebben een dergelijke daling meegemaakt en de totale marktkapitalisatie is tevens 40% gezakt van zo’n $210 miljard naar $125 miljard.

Crypto-investeerder en miljardair Jim Breyer heeft het in een interview tijdens de Global Tech Forum in Guangzhou, China, zelfs over een nucleaire winter:

We zitten nu dicht bij een nucleaire winter met cryptocurrency.

Toch is Jim Breyer positief over de crypto-markt. De miljardair, die geïnvesteerd heeft in VeChain, Circle en Ethereum, geeft aan dat de huidige situatie onvermijdelijk is en dat de markt in cycli werkt:

Deze cycli blijven ongeveer elk decennium voorkomen.

Volgens Breyer is blockchain-technologie al te ver ontwikkeld en zijn de beloftes van de technologie te groot om nog plotseling te verdwijnen vanwege een bear markt. De investeerder is ervan overtuigd dat de adoptiegraad hoog genoeg is en dat een rebound in de markt vrijwel zeker is.

Zoveel van de allerbeste computerwetenschappers, PhD studenten in ‘deep-learning’ en postdocs werken aan blockchain-technologie omdat ze veel interesse hebben in wat blockchain kan betekenen. Je wilt niet wedden tegen de allerbeste en slimste van de wereld.

Aldus Breyer. De crypto-winter lijkt in elk geval gearriveerd te zijn. Veel experts hadden een rally verwacht tegen het einde van het jaar. De goedkeuring van een Bitcoin-ETF door de Amerikaanse Securities and Exchange Commission (SEC) alsmede de lancering van Bitcoin futures op Bakkt, de cryptocurrency-exchange van de New York Stock Exchange (NYSE) werden gezien als de voornaamste redenen voor een eindejaarsrally. De ETF en de futures zijn alleen beide uitgesteld naar begin 2019. Onlangs kondigde Nasdaq ook aan begin 2019 Bitcoin futures te zullen lanceren.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter.

The post Crypto-investeerder Jim Breyer: “We zitten dicht bij een nucleaire winter met cryptocurrency” appeared first on Crypto Insiders.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Utrecht, 1 september 2020

Hashmania.nl stopt!

Beste lezer,

Bedankt voor je bezoek aan onze webshop. Wij zijn momenteel gesloten en nemen geen nieuwe bestellingen meer aan.

Wij danken jullie hartelijk voor het vertrouwen.

Support vragen mbt tot miners die nog onder garantie zijn kunnen worden gestuurd aan support@hashmania.nl

Bedankt!

Groet,

Hashmania.nl

 

%d bloggers liken dit: