Nieuwe demo Binance DEX doet Binance Coin (BNB) stijgen Leave a comment

Door een strategisch partnerschap tussen cryptocurrencyexchange Binance en Tripio, een op blockchain gebaseerd platform voor hotelreserveringen, kunnen gebruikers van Binance nu ook met behulp van Binance Coins een verblijf boeken bij een van de meer dan 454.000 hotels of dergelijke accommodaties wereldwijd die bij Tripio aangesloten zijn. De samenwerking werd op 3 december door Tripio aangekondigd op Twitter, waarop Changpeng Zhao, CEO van Binance, vervolgens reageerde:

Na de aankondiging steeg de Binance Coin (BNB) op dinsdag 4 december van $5,07 met meer dan 24% tot een hoogte van $6,29. Ook op woensdag 5 december is BNB, de 13e grootste cryptocurrency op basis van totale marktwaarde, de enige van de top 20 cryptocurrencies die gezien over de afgelopen 24 uur groen kleurt. Dit zal echter weinig te maken hebben met het feit dat de token gebruikt kan worden om een hotelkamertje te boeken, maar meer met een video die Binance op 4 december naar buiten bracht waarin het een preview geeft van haar nieuwe gedecentraliseerde exchange, Binance DEX, die begin volgend jaar gelanceerd zal worden.

Reeds in augustus gaf Changpeng Zhao (CZ op Twitter) al een voorproefje van DEX. In de nieuwe video wordt de trading interface van Binance DEX weergegeven, samen met web crypto wallet en de explorer voor Binance’ eigen openbare blockchain, Binance Chain, waarvan het bedrijf zegt dat deze binnenkort op een testnet beschikbaar zal zijn. Met de explorer kunnen gebruikers zoeken naar een specifieke block en transacties bekijken die in een bepaalde block zijn opgenomen.

In een reactie op de video bevestigde CZ de aanvullende functies die beschikbaar zullen zijn zodra Binance DEX online gaat. Deze omvatten een block time van één seconde voor transacties en de mogelijkheid voor gebruikers om hun eigen vermogen (private keys) te beheren.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter.

The post Nieuwe demo Binance DEX doet Binance Coin (BNB) stijgen appeared first on Crypto Insiders.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Utrecht, 1 september 2020

Hashmania.nl stopt!

Beste lezer,

Bedankt voor je bezoek aan onze webshop. Wij zijn momenteel gesloten en nemen geen nieuwe bestellingen meer aan.

Wij danken jullie hartelijk voor het vertrouwen.

Support vragen mbt tot miners die nog onder garantie zijn kunnen worden gestuurd aan support@hashmania.nl

Bedankt!

Groet,

Hashmania.nl

 

%d bloggers liken dit: