Cryptocurrency exchange Huobi en mining gigant Bitmain kondigen ontslagronde aan Leave a comment

Zowel cryptocurrency exchange Huobi als de Chinese mining gigant Bitmain laten weten dat een ontslagronde op komst is. Huobi zal overbodig geworden functies schrappen en Bitmain geeft aan personeel te ontslaan om meer te focussen op haar core business.

Het eveneens Chinese Huobi, dat naar verluidt meer dan 1.000 werknemers in dienst heeft, wil meer tijd en geld investeren in haar core business en opkomende markten. Functies en afdelingen die geen onderdeel zijn van de investeringsgebieden lopen het risico de klappen te vangen van de reorganisatie.

Bitmain geeft aan dat haar ontslagronde dient om duurzaam te kunnen blijven opereren in de huidige markt. Derhalve zal Bitmain met haar reorganisatie haar core business versterken en personeel dat werkt aan randzaken laten gaan.

De onverwachte daling in de markt bemoeilijkt blockchain bedrijven duurzaam of zelfs levensvatbaar te blijven. Eerder deze maand bleek dat ook ConsenSys door de aanhoudende bearmarkt personeel moest ontslaan.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter.

The post Cryptocurrency exchange Huobi en mining gigant Bitmain kondigen ontslagronde aan appeared first on Crypto Insiders.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Utrecht, 1 september 2020

Hashmania.nl stopt!

Beste lezer,

Bedankt voor je bezoek aan onze webshop. Wij zijn momenteel gesloten en nemen geen nieuwe bestellingen meer aan.

Wij danken jullie hartelijk voor het vertrouwen.

Support vragen mbt tot miners die nog onder garantie zijn kunnen worden gestuurd aan support@hashmania.nl

Bedankt!

Groet,

Hashmania.nl

 

%d bloggers liken dit: