Mining-fabrikant Bitmain sluit kantoor in Amsterdam als gevolg van nieuwe strategie Leave a comment

Bitmain heeft het als mining-fabrikant de afgelopen tijd moeilijk gehad. Naast het produceren van mining-apparaten minet het bedrijf zelf ook cryptocurrencies, maar vanwege de dalende markten behaalt het bedrijf steeds minder winsten uit mining-gerelateerde activiteiten.

Zo sloot het bedrijf eerder al een kantoor in Israël en hangt naar verluidt bij 50% van het personeel ontslag boven het hoofd. En nu sluit Bitmain dus ook haar kantoor in Amsterdam.

Bitmain meldt dat het sluiten van het kantoor het gevolg is van een strategieverandering. Het bedrijf wil zich namelijk op de lange termijn gaan richten:

Omdat we een duurzame en schaalbare onderneming voor de lange termijn willen bouwen, maken we aanpassingen in ons personeelsbestand en activiteiten. Dit omvat het besluit om onze kantoren in Amsterdam en Israël te sluiten.

Het bedrijf lijkt zich in onrustig vaarwater te bevinden. Zo wilde Bitmain een IPO houden in Hong Kong, maar de autoriteiten van dat land twijfelen eraan om de aanvraag goed te keuren. Ook werd onlangs duidelijk dat de twee co-CEO’s opstappen. De toekomst van het bedrijf kan dus op zijn zachts gezegd onzeker genoemd worden.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter.

The post Mining-fabrikant Bitmain sluit kantoor in Amsterdam als gevolg van nieuwe strategie appeared first on Crypto Insiders.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Utrecht, 1 september 2020

Hashmania.nl stopt!

Beste lezer,

Bedankt voor je bezoek aan onze webshop. Wij zijn momenteel gesloten en nemen geen nieuwe bestellingen meer aan.

Wij danken jullie hartelijk voor het vertrouwen.

Support vragen mbt tot miners die nog onder garantie zijn kunnen worden gestuurd aan support@hashmania.nl

Bedankt!

Groet,

Hashmania.nl

 

%d bloggers liken dit: