Nieuwste modellen Bitmain Antminers binnen no-time uitverkocht Leave a comment

De nieuwste bitcoin (BTC) miners van Bitmain, de Antminer S17e en T17e, zijn op 9 september voor het eerst de verkoop in gegaan. De miners blijken populair te zijn, de apparaten waren namelijk binnen no-time uitverkocht.

Bitmain kondigde de nieuwste versie van de Antminer 17-familie op 6 september voor het eerst aan. In de aankondiging schrijft het bedrijf dat het “significante verbeteringen op het gebied van efficiëntie en hashrate” heeft kunnen behalen dankzij zijn jaren lange ervaring binnen de sector.

Daarnaast zijn deze nieuwste modellen ontwikkeld met de focus op stabiliteit op de lange termijn. Zo hoopt het de kosten die gemoeid gaan bij het onderhouden van de miners te kunnen verlagen. Zo schrijft het in de aankondiging:

Dit wordt mogelijk gemaakt door de warmteafvoertechnologie met twee buizen die de efficiëntie van warmteafvoer verbetert. De modellen zijn ook uitgerust met een veiliger softwaresysteem om aanvallen te voorkomen.

De Antminer S17e kan een hashrate van 64 TH/s per seconde genereren en kan minen met een efficiëntie van 45 J/TH. De T17e genereert een iets lagere hashrate van 53 TH/s met een efficiëntie van 55 J/TH. Beide machines zijn ontworpen om cryptocurrencies die op het SHA-256 algoritme draaien te minen. Dit zijn onder andere bitcoin (BTC) en bitcoin cash (BCH).

Het feit dat de miners binnen een zeer kort tijdsbestek waren uitverkocht signaleert mogelijk dat mining nog steeds winstgevend is voor een grote groep miners. Op 10 september zal de volgende lading Antminers de verkoop in gaan.

The post Nieuwste modellen Bitmain Antminers binnen no-time uitverkocht appeared first on Crypto Insiders.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Utrecht, 1 september 2020

Hashmania.nl stopt!

Beste lezer,

Bedankt voor je bezoek aan onze webshop. Wij zijn momenteel gesloten en nemen geen nieuwe bestellingen meer aan.

Wij danken jullie hartelijk voor het vertrouwen.

Support vragen mbt tot miners die nog onder garantie zijn kunnen worden gestuurd aan support@hashmania.nl

Bedankt!

Groet,

Hashmania.nl

 

%d bloggers liken dit: