Bitmain lanceert binnenkort platform om mining-bedrijven en hardware-eigenaren te verbinden Leave a comment

Tijdens de World Digital Mining Summit (WDMS) op 8 tot en met 10 oktober in Frankfurt zal Bitmain zijn World Digital Mining Map (WDMM)-platform lanceren. Dit platform helpt eigenaren van mining hardware mining farms te vinden die hun hardware kunnen hosten. Daarnaast zal het platform van Bitmain mining farms gepersonaliseerde diensten gaan leveren.

Dit maakt het bedrijf bekend in een onlangs verschenen persbericht. Het platform zal zowel de operaties van mining farmers als kleinere miners winstgevender maken. Zo schrijft het bedrijf in de aankondiging:

Om efficiënt te blijven, zijn eigenaren van mining hardwaren regelmatig op zoek naar locaties met de juiste omstandigheden en energiebronnen voor cryptocurrency mining. De WDMM zal de eerste wereldwijde bron zijn die hen verbindt met mining-bedrijven die de beschikbare energiebronnen hebben om ze tegen betaling te hosten.

Directeur Mining Farm van Bitmain voegt hier aan toe:

De WDMM maakt cryptocurrency-mining op de lange termijn duurzamer door mining-bedrijven en hardware-eigenaren op een geheel nieuwe manier te verbinden. Het maakt deel uit van ons streven om miners voortdurende ondersteuning te bieden gedurende de levensduur van hun hardware en om de algemene groei van de sector te ondersteunen,

Het komt erop neer dat mining-bedrijven die nog capaciteit over hebben zich kunnen registreren op het platform. Kleinere miners kunnen vervolgens verbonden worden met deze bedrijven zodat zij hun mining rigs kunnen hosten.

Daarnaast zal Bitmain ook gepersonaliseerde diensten aan gaan bieden aan dergelijke bedrijven. Zo zal het de bedrijven onder andere gaan adviseren over hoe een mining farm het best ontworpen kan worden. Verder legt CMO van CV Mining, Gregory Ohanessian, uit:

Door op de WDMM te worden vermeld, kon ik miners vinden die hun rigs in mijn faciliteit willen hosten. Bitmain kon me verbinden met de juiste klanten om de extra capaciteit die ik had in te vullen. Dit is de ondersteuning die ik nodig had om me te helpen mijn faciliteit sneller uit te breiden,

The post Bitmain lanceert binnenkort platform om mining-bedrijven en hardware-eigenaren te verbinden appeared first on Crypto Insiders.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Utrecht, 1 september 2020

Hashmania.nl stopt!

Beste lezer,

Bedankt voor je bezoek aan onze webshop. Wij zijn momenteel gesloten en nemen geen nieuwe bestellingen meer aan.

Wij danken jullie hartelijk voor het vertrouwen.

Support vragen mbt tot miners die nog onder garantie zijn kunnen worden gestuurd aan support@hashmania.nl

Bedankt!

Groet,

Hashmania.nl

 

%d bloggers liken dit: