Britse bitcoin (BTC) miner Argo bestelt 10.000 Antminers voor $10 miljoen, beoogt groei van 240% Leave a comment

Argo Blockchain, een groot Brits bitcoin-mining bedrijf, gaat binnenkort enorm uitbreiden. Het bedrijf heeft aangekondigd dat het 10.000 Antminers besteld heeft voor $9,5 miljoen. Dat meldt Proactive Investors op 30 oktober.

Argo Blockchain had al 5.000 nieuwe S17 Antminers besteld voor $13,09 miljoen, maar heeft deze bestelling vervangen met 10.000 T17 Antminers voor $9,51 miljoen, oftewel €8,55 miljoen.

Antminers zijn cryptocurrency-mining ASIC-hardware van het Chinese Bitmain gemaakt voor het SHA-256 algoritme dat bitcoin (BTC) gebruikt. De S17 en T17 zijn de nieuwste modellen die dit jaar op de markt uit zijn gekomen.

Argo beoogt een groei van maar liefst 240% in hash power, de totale rekenkracht van de processors, met de nieuwe bestelling. Naar verwachtingen zullen ze begin december geleverd worden waarna het bedrijf maar liefst 17.000 bitcoin-mining apparaten in gebruik zal hebben.

Het bedrijf gebruikt de aanbetaling van $6.5 miljoen voor de oorspronkelijke bestelling voor de nieuwe en vult de overige $3 miljoen aan met reserves. Argo had onlangs in september al 1.000 nieuwe Antminers geïnstalleerd.

Mike Edwards, uitvoerend voorzitter van Argo, zegt dat de gewijzigde bestelling een “belangrijke uitbreiding” is voor het bedrijf:

Onze sterke balans en cashflow betekent dat we kunnen blijven investeren om te profiteren van gunstige industriële omstandigheden en Argo kunnen positioneren voor groei op lange termijn en waardecreatie.

Bitmain zelf opende vorige week nog “s’ werelds grootste bitcoin-mining farm” in Texas.

The post Britse bitcoin (BTC) miner Argo bestelt 10.000 Antminers voor $10 miljoen, beoogt groei van 240% appeared first on Crypto Insiders.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Utrecht, 1 september 2020

Hashmania.nl stopt!

Beste lezer,

Bedankt voor je bezoek aan onze webshop. Wij zijn momenteel gesloten en nemen geen nieuwe bestellingen meer aan.

Wij danken jullie hartelijk voor het vertrouwen.

Support vragen mbt tot miners die nog onder garantie zijn kunnen worden gestuurd aan support@hashmania.nl

Bedankt!

Groet,

Hashmania.nl

 

%d bloggers liken dit: