Antminer hosting

Laat je miner hosten door ons!

We zijn momenteel druk met het uitbreiden van onze mining farm. De verwachting is dat we vanaf december 2018 weer nieuwe klanten kunnen verwelkomen. Meld je vrijblijvend aan voor de mailinglist en blijf op de hoogte!

Beveiligde omgeving
Je miner is in goede handen in onze farm. Toegang tot de farm alleen voor gekwalificeerd personeel. Middels beveiligingscamera’s en elektronische sloten voorkomen we dat er indringers binnendringen. Ook maken we gebruik van een firewall om zodoende aanvallen van buitenaf te weren.

Lage energietarieven
Omdat wij als grootverbruiker zijn aangesloten op industriestroom kunnen tegen veel goedkopere energietarieven de miners exploiteren. Dit houdt in dat ons maandelijks all-in tarief hoogstwaarschijnlijk vergelijkbaar of zelfs goedkoper dan wat je thuis aan stroom betaalt.

Technische ondersteuning
In het geval van een probleem met je miner kunnen wij je tegen een kleine vergoeding ondersteuning bieden om de miner weer aan de praat te krijgen. Mocht het probleem veroorzaakt zijn als gevolg van een stroom- en/of internetstoring dan helpen we je kosteloos.

Supersnel en betrouwbaar internet
Onze glasvezelinternetverbinding biedt voldoende bandbreedte voor tientallen miners. Tevens is het mogelijk om via onze terminal server op een beveiligde manier overal ter wereld in te loggen op je eigen miner.


Meld je geheel vrijblijvend aan voor onze hosting nieuwsbrief en wij nemen contact met je op zodra onze farm gereed is

Meld je aan voor de Antminer hosting mailinglist
En ontvang een kortingscode voor 30% korting op je maandbedrag*
*Deze korting is geldig voor de eerste 3 maanden bij afname van een 6 maanden pakket. De overige pakketten zijn maandelijks opzegbaar.

 

Antminer Hosting Services (AHS) wordt aangeboden in samenwerking met Buntic Technology 

Utrecht, 1 september 2020

Hashmania.nl stopt!

Beste lezer,

Bedankt voor je bezoek aan onze webshop. Wij zijn momenteel gesloten en nemen geen nieuwe bestellingen meer aan.

Wij danken jullie hartelijk voor het vertrouwen.

Support vragen mbt tot miners die nog onder garantie zijn kunnen worden gestuurd aan support@hashmania.nl

Bedankt!

Groet,

Hashmania.nl