Informatie

Levertijd en verzending

Veel artikelen – waaronder complete miners – zijn uit voorraad supersnel leverbaar.

Voor 16:30 besteld, morgen in huis
Is je artikel uit eigen voorraad leverbaar en op werkdagen voor 16:30 besteld? Dan heb jij je producten de volgende dag in huis!

Versturen in het weekend
Ook in het weekend versturen wij pakketten. Op zondag verwerken wij bestellingen die je op zaterdag & zondag geplaatst hebt. Je ontvangt je pakket, mits voorradig, dan ook al op maandag in huis!

PostNL
Bij Hashmania versturen wij jouw pakket via PostNL. Een betrouwbare partner waar wij, en jij, van op aan kunt! Orders geplaatst voor 16:30 op werkdagen worden indien uit eigen voorraad leverbaar dezelfde dag nog verzonden. Zo weet jij zeker dat je jouw spullen snel in huis hebt.

Dynalogic
Complete GPU miners versturen wij met Dynalogic. Zo ben jij er van verzekerd dat je nieuw GPU miner veilig wordt afgeleverd.

België
In België leveren wij binnen één werkdag als je in Vlaanderen woonachtig bent. Woon je in Wallonië, dan kan het een dag langer duren.

Bestelling ophalen

Het is bij ons mogelijk je bestelling op te halen op afspraak tijdens de openingstijden. Bij het afhalen van een complete miner kunnen we je – indien gewenst – meteen op weg helpen en uitleg geven over het besturingssysteem en de mining pool.
Het is vaak ook mogelijk om buiten de openingstijden in de avond en in het weekend een afspraak te maken.
Bel of app ons op +31 6 5164 0762 voor de mogelijkheden.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief door onderstaande formulier in te vullen.

Retourneren

Wij doen er alles aan om u een perfect product te leveren die voldoet aan je verwachtingen. Ben je desondanks niet tevreden met uw bestelling, dan heeft u het recht om, conform de wet “Koop op Afstand”, binnen 14 dagen uw bestelling te retourneren zonder aanbetaling en zonder opgaaf van redenen.

Stappenplan

Wilt u uw bestelling retourneren, dan vragen wij u volgende stappenplan zorgvuldig te doorlopen. Zo kunnen wij uw retourzending zo snel mogelijk afhandelen.

 1. Ga naar het Retourformulier en vul deze zo volledig mogelijk in en verstuur deze per e-mail (retouren@hashmania.nl) naar onze Klantenservice;
 2. U ontvangt per omgaande een bevestiging per e-mail van uw verzoek en instructies voor retournering van uw bestelling;
 3. Binnen 7 werkdagen na ontvangst van deze bevestiging dient u uw bestelling te retourneren;
 4. Na ontvangst van uw retournering ontvangt u per e-mail een bevestiging;
 5. Binnen 2 werkdagen na ontvangst van uw retournering crediteren wij het door u betaalde bedrag op het door u opgegeven bankrekeningnummer.
Voorwaarden
 • De producten kunnen alleen worden geretourneerd in onbeschadigde staat en in de originele verpakking. Zij moeten in dezelfde conditie verkeren en mogen niet zijn gebruikt;
 • U dient zelf zorg te dragen voor transport van de te retourneren producten. Daarnaast dient u zelf de kosten hiervan te betalen. Wij vergoeden dus geen transport- en verpakkingskosten;
 • Indien u niet binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling op het afleveradres heeft geannuleerd middels het retourformulier dan bent u betalingsplichtig en zal er geen restitutie plaatsvinden;
 • Indien de te retourneren producten niet binnen 7 werkdagen, na ontvangst van de retourinstructies, in ons bezit zijn dan bent u betalingsplichtig en zal er geen restitutie plaatsvinden.
 • Uitzonderingen op het herroepingsrecht conform Stichting WebwinkelKeur;
  • Bij verzegelde producten. Wanneer de verzegeling verbroken is zijn bij deze producten niet retourneerbaar.
  • die door de ondernemer tot stand zijn gebracht overeenkomstig specificaties van de consument;
  • die duidelijk persoonlijk van aard zijn;
  • die door hun aard niet kunnen worden teruggezonden;
  • die snel kunnen bederven of verouderen;
  • waarvan de prijs gebonden is aan schommelingen op de financiële markt waarop de ondernemer geen invloed heeft, waaronder cryptocurrency gerelateerd producten;
  • voor losse kranten en tijdschriften;
  • voor audio- en video-opnamen en computersoftware waarvan de consument de verzegeling heeft verbroken.

Wat is minen?

Coming soon

Wat is een GPU miner?

Hou die vraag vast! We komen er snel op terug.

Wat is een ASIC miner?

Coming soon

ASIC vs GPU

Coming soon

Wat levert minen op?

Coming soon

Hoe en door wie wordt ik uitbetaald?

Coming soon

Etc.

Coming soon

Online wallets

Er zijn tal van verschillende online wallets waar je je (geminede) crypto munten kan bewaren en waar je ook overschrijvingen meekan verrichten.

Jaxx Wallet (meerdere coins)

Naast wallets zijn er Exchanges waar je je digitale munten kan omzetten naar fiat geld (bijv. Euro’s of Dollars), voor een account op zo’n Exchange moet je vaak een verficatie
 

 

Betaalmethoden

Nederland België Duitsland
iDeal Bancontact / Mr Cash SOFORT Banking
Bitcoin Bitcoin Bitcoin
PayPal Mastercard Giropay
Mastercard Maestro Klarna
Visa Vise / V-pay Overboeking
Overboeking Overboeking

 


Betaalprovider Mollie

De betaling wordt uitgevoerd via onze betrouwbare partner Mollie. Schrik dus niet als je op de betaalpagina hiervan een logo ziet. De betaling wordt uitgevoerd via een SSL-beveiligde verbinding. Zo blijven je gegevens beschermd.

Factuur
De factuur krijg je automatisch per mail opgestuurd. Mocht het zo zijn dat je geen factuur heb ontvangen, neem dan contact met onze klantenservice. Wij zullen je dan een kopie versturen.

Vragen? Neem contact op met onze klantenservice. 

Pinnen bij afhalen
Bij afhalen is het mogelijk om bij ons met PIN te betalen (Meastro / VPay).

Utrecht, 1 september 2020

Hashmania.nl stopt!

Beste lezer,

Bedankt voor je bezoek aan onze webshop. Wij zijn momenteel gesloten en nemen geen nieuwe bestellingen meer aan.

Wij danken jullie hartelijk voor het vertrouwen.

Support vragen mbt tot miners die nog onder garantie zijn kunnen worden gestuurd aan support@hashmania.nl

Bedankt!

Groet,

Hashmania.nl