Over ons

techhero

Wat doen we?

Hashmania.nl is dé nummer 1 crypto mining specialist in Nederland die minen zo toegankelijk mogelijk wil maken voor iedereen. Naast de verkoop van kant en klare miners geven wij ook advies en kun je bij ons terecht voor onderdelen die elders in Nederland lastig te verkrijgen zijn. Daarnaast maken wij ook maatwerk miners op verzoek.

business idea concept on blue-white world map

Onze visie

Wij willen het minen in Nederland en België voor iedereen toegankelijk maken. Dit doen zijn door o.a. door het aanbieden van een instapmodel GPU-miner met 4 GPU’s en het verstrekken van (Nederlandstalige) informatie over het minen. Onze verwachting is dat de komende jaren het aantal ‘doe-het-zelf’ en thuis-miners significant zal toenemen naarmate de populariteit van cryptovaluta blijft stijgen.

responsibled

Het ontstaan

Het idee van Hashmania is ontstaan vanuit grote interesse in mining waarbij de initiatiefnemer (Diederik) reeds ruime ervaring heeft opgedaan met het hobbymatig thuis-minen. Na het zien van vele – met tiewraps – aan elkaar geknoopte mining rigs vond Diederik dat het beter kon (én moest) om minen serieus op de kaart te zetten in Nederland en België. Na weken ontwikkeling en fine-tunen was de Superhash begin 2018 een feit.

Buntic Technology Blockchain Solution

Wat doet Hashmania?

Bij Hashmania kun je terecht voor:

  • Complete Mining rigs met korte levertijden
  • Maatwerk rigs
  • Onderdelen en toebehoren
  • Mining Rig frames
  • Sofware
  • Advies en hulp bij installaties
  • Reparaties

..en wat nog meer?

Naast de meest gespecialiseerde webshop op het gebied van mining in Nederland en België hebben wij een ook ervaring met de realisatie van complete mining-farms en hebben wij oplossingen ontworpen om miners op een veilige manier buitenshuis te plaatsen (bijv. in tuin of op een plat dak).

Carrière

Momenteel staan er geen vacatures open. Open sollicitaties voor werken bij Hashmania en/of Buntic Technology kunnen gestuurd worden naar: career@buntic.eu

Samenwerken

Mocht je interesse hebben in een samenwerkingsverband waarbij wij onze expertise omtrent mining kunnen inzetten voor jouw business of visa versa dan kun je contact opnemen via: diederik@hashmania.nl

Hashmania staat voor

Hashmania heeft alle onderdelen en halffabrikaten op voorraad en kan hierdoor binnen enkele werkdagen nieuwe miners leveren.

Hashmania gebruikt uitsluitend hoge kwaliteit onderdelen om zo defecten en andere verstoringen te voorkomen.

Heb je specifieke wensen? Laat het ons weten en wij sturen je een vrijblijvende offerte op maat.

Standaard voor nieuwe klanten: 1 maand gratis onbeperkte support en advies op afstand.

Hashmania hecht veel waarde aan de klanttevredenheid. De meeste klanten blijven terugkomen of bevelen ons aan bij vrienden en kennissen.

Utrecht, 1 september 2020

Hashmania.nl stopt!

Beste lezer,

Bedankt voor je bezoek aan onze webshop. Wij zijn momenteel gesloten en nemen geen nieuwe bestellingen meer aan.

Wij danken jullie hartelijk voor het vertrouwen.

Support vragen mbt tot miners die nog onder garantie zijn kunnen worden gestuurd aan support@hashmania.nl

Bedankt!

Groet,

Hashmania.nl